Voetbal4u.com

Zlatan Ibrahimovic pakt weer is een rode kaart

De frustratie bij Zlatan Ibrahimovic kwam tot uitbarsting bij een beslissing over een inworp. De aanvaller van AC Milan ontkende dat zijn irritatie was gericht op de assistent.

Ibrahimovic, die nota bene net terug was van een schorsing naar aanleiding van een uitsluiting, kreeg in de slotfase van het duel met Fiorentina een rode kaart. Ondanks het wegsturen van de aanvaller won AC Milan het lastige uitduel met 2-1.

Ibrahimovic maakte zich ogenschijnlijk druk om de beslissing van de assistent over een ingooi. De Zweedse aanvaller ging daarbij zover dat hij een direct rode kaart kreeg voorgehouden van scheidsrechter Morganti.

Maar de Zweed had een andere versie. ‘Ik verloor de bal en was boos op mezelf, niet op de assistent’, zei Ibrahimovic. ‘Ik praatte in mezelf. Ik protesteerde niet tegen de rode kaart, omdat er toch niet aan te doen was. Hij had zijn beslissing genomen.’

‘Mijn ploeggenoten kunnen terecht boos op me zijn’, zei Zlatan. ‘Om een rode kaart te krijgen in een fase dat Fiorentina de druk opvoerde is niet goed. Het spijt me, maar het lijkt er op dat ik zelfs niet in mezelf kan mompelen zonder in de problemen te raken.’



One Comment

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *