Categorized | Jupiler League

Jupiler League TIP: Gratis Livestream Sporting Lokeren – Club Brugge

Vanmiddag om 14.30 uur spelen Lokeren en Club Brugge tegen elkaar. Wil jij deze wedstrijd op een nog leukere manier ervaren? Kijk dan is bij Unibet! Als je bij hun een account aanmaakt dan krijg je maar liefst 60 euro gratis wedtegoed! Het enige wat je moet doen is je in te schrijven en een kleine storting te doen! Ook krijg je dan voor de rest van je leven toegang tot de Live streams! Zo kun je bijvoorbeeld alle wedstrijden uit de Serie A, Primera Division en de Bundesliga wekelijks voor niets bekijken! Klik nu hier om nu een account aan te maken en maak kans op honderden euro’s! En dit met een risicoloze weddenschap!!

De noteringen van bookmaker UNIBET:

  • Lokeren wint 2,70
  • Gelijkspel 3,40
  • Club Brugge wint 2,40

Voor iedere ingezette euro krijgt u bij een juiste voorspelling het VETgedrukte bedrag terug! !

Maar nadat u een gokje heeft gewaagd op deze wedstrijd wilt u natuurlijk ook zien of uw favoriet ook wint. Helaas biedt Unibet van deze wedstrijd geen live stream aan, maar hieronder hebben wij er één voor u gevonden.

Klik hier voor de livestream van de wedstrijd

Leave a Reply


Volg ons nu via en volg het laatste nieuws op Rss feed

NEEM EENS EEN KIJKJE BIJ COMEON!

ComeOn.com Schrijf je nu in en krijg per direct 5 euro gestort! Daarnaast wordt je eerste storting standaard verdubbeld met maar liefst 300 euro! Klik nu hier om je in te schrijven en zet je voetbalverstand om in keiharde euro’s!

KLIKKEN = 5 EURO INNEN!! PER DIRECT!