Categorized | Jupiler League

Jupiler League TIP: Gratis Livestream Anderlecht – Zulte-Waregem (Play Off 19-05-2013)

Vanmiddag om 14.30 uur spelen Anderlecht en Zulte-Waregem tegen elkaar. Wil jij deze wedstrijd op een nog leukere manier ervaren? Kijk dan is bij Unibet! Als je bij hun een account aanmaakt dan krijg je maar liefst tot 60 euro gratis wedtegoed! Het enige wat je moet doen is je in te schrijven en een storting te doen! Zij verdubbelen deze dan tot een maximum van een extra 60 euro! Ook krijg je dan voor de rest van je leven toegang tot de Live streams! Zo kun je bijvoorbeeld alle wedstrijden uit de Primera Division, Serie A, Turkse competitie en de Bundesliga wekelijks voor niets bekijken! Klik nu hier om nu een account aan te maken en maak kans op honderden euro’s! En dit met een risicoloze weddenschap!!

De noteringen van bookmaker UNIBET:

Voor iedere ingezette euro krijgt u bij een juiste voorspelling het VETgedrukte bedrag terug! Mocht je dus willen inzetten op een gelijkspel en 60 euro willen storten? Dan zou je volkomen risicoloos 60 x 3,90= 234 euro kunnen winnen!! Want of je nu wint of verliest, je blijft altijd 60 euro overhouden!

Maar nadat u een gokje heeft gewaagd op deze wedstrijd wilt u natuurlijk ook zien of uw favoriet ook wint. Helaas biedt Unibet van deze wedstrijd geen live stream aan, maar hieronder hebben wij er één voor u gevonden. *Woon je buiten Belgie? Dan biedt Unibet wel alle streams voor je aan uit de Belgische Jupiler League!

Klik hier voor de livestream van de wedstrijd

Leave a Reply


Volg ons nu via en volg het laatste nieuws op Rss feed

MYBET! GRATIS VOETBALWEDDEN!

William Hill 1. Krijg 100 euro gratis op je eerste storting! 2. Levenslang toegang tot de voetbalstreams! Klik nu hier om je in te schrijven en profiteer van je voetbalverstand!

BIJ 2500 LIKES EEN SHIRT NAAR KEUZE!