Categorized | Eredivisie

Eredivisie ‘Arsene Wenger ziet in Joel Veltman een perfecte aanwinst’

Hoewel Joel veltman eerder te kennen gaf niet te willen vertrekken bij Ajax, probeert Arsenal daar toch verandering in te brengen. Manager Arsene Wenger ziet in de talentvolle verdediger van de Amsterdammers een perfecte back-up voor de huidige verdedigers.

Bij Arsenal zijn Laurent Koscielny en Per Mertesacker de vaste verdedigers in het hart van de defensie, maar Wenger wil voor volgend seizoen geen risico’s nemen met eventuele blessures. Mede daardoor wil hij Veltman graag aantrekken.

Leave a Reply


Volg ons nu via en volg het laatste nieuws op Rss feed

DIT IS COMEON! OOK VOOR OP JE MOBIEL!

ComeOn.com 1. Krijg 300 euro gratis op je eerste storting! 2. Krijg 5 euro direct na inschrijving! Klik nu hier om je in te schrijven en zet je voetbalverstand om in keiharde euro’s!

BIJ 2500 LIKES EEN SHIRT NAAR KEUZE!