Voetbal4u.com

Engeland ‘Leicester City biedt 2,7 miljoen euro op Nigel de Jong’Nigel de Jong mag zich in de belangstelling heugen van Leicester City. Dit weet het medium The Mirror te melden. Hij komt er bij zijn club AC Milan momenteel niet meer aan te pas.

Leicester-coach Claudio Ranieri zou in de Nederlands international een goede vervanger zien voor Gokhan Inler, die waarschijnlijk naar Schalke 04 vertrekt. De 31-jarige Zwitser was ontevreden met zijn speeltijd bij Leicester. De Jong zou openstaan voor een terugkeer naar de Premier League, waar hij eerder uitkwam voor Manchester City.


facebook Ben jij goed in het voorspellen van wedstrijden? Meldt je dan nu aan bij MyBet en ontvang een welkomstbonus van 100 euro!! KLIK HIER!

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.