Voetbal4u.com

Eredivisie ‘PSV en QPR tonen interesse in verdediger van Sparta’Denzel Dumfries heeft over belangstelling niet te klagen. De 19-jarige verdediger van Sparta kan namelijk rekenen op interesse van PSV en het Engelse Queens Park Rangers. Ook FC Utrecht is in de markt voor hem.

Sinds september heeft Dumfries een vaste basisplaats in het elftal van Alex Pastoor en hierin presteert hij uitstekend. Zo zijn scouts van PSV en FC Utrecht onder de indruk van de verdediger van Sparta. PSV trok in het verleden al een jonge vleugelverdediger aan van Sparta, in 2011 werd Jetro Willems overgenomen.


facebook Ben jij goed in het voorspellen van wedstrijden? Meldt je dan nu aan bij MyBet en ontvang een welkomstbonus van 100 euro!! KLIK HIER!

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.