Voetbal4u.com

Eredivisie Probleem voor Feyenoord: ‘Verdediger niet op tijd fit voor topper tegen PSV’Feyenoord moet het zondag doen zonder verdediger Eric Botteghin. Hij is onvoldoende hersteld van een blessure aan de hamstring. Dit weet het AD vandaag te melden.

De Braziliaan deed donderdag tijdens de training wel een groot deel mee, maar na zes weken blessureleed heeft Botteghin nog geen volledige groepstraining achter de rug. De training van donderdag was overigens de laatste openbare training voor de kraker van zondag. Vrijdag en zaterdag trainen de mannen van Giovanni van Bronckhorst besloten.


facebook Ben jij goed in het voorspellen van wedstrijden? Meldt je dan nu aan bij MyBet en ontvang een welkomstbonus van 100 euro!! KLIK HIER!

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.