Voetbal4u.com

Eredivisie Ajax doet aangifte van racisme in Den Haag

Ajax gaat aangifte doen van racisme jegens Riechedly Bazoer. Afgelopen zondag waren er oerwoudgeluiden te horen in het duel tussen ADO en Ajax.

“We doen vandaag of maandag aangifte tegen de racistische fans”, laat een woordvoerder van Ajax weten aan De Telegraaf. “Onze algemeen directeur Dolf Collee heeft contact opgenomen met zijn collega van ADO Den Haag, Jan Willem Wigt, om hem te informeren dat Ajax naar de politie stapt. We vinden dat de betreffende supporters veel te ver zijn gegaan en hun acties strafrechtelijk moet worden bekeken. Ajax zal aangeven dat we de spreekkoren en apengeluiden als racisme en discriminatie tegen een van onze werknemers hebben ervaren.”

Formule1 Krijg 2X10 EURO om GRATIS mee te VOETBALWEDDEN bij MR GREEN!

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.