Voetbal4u.com

Eredivisie Lex Immers definitief naar Cardiff CityLex Immers verruilt Feyenoord per direct voor Cardiff City. Hij gaat daar op huurbasis tot het einde van het seizoen zijn wedstrijden maken. Dt meldt de club uit Wales op haar website.

Immers, die nog tot medio 2017 vastligt bij Feyenoord, is blij met zijn nieuwe club. ‘Ik ben erg enthousiast om van een van de grootste clubs van Nederland naar een van de grootste clubs van Wales te gaan. Het is altijd mijn ambitie geweest om in het Verenigd Koninkrijk te voetballen en ik kijk er naar uit om dat nu te doen, hier bij Cardiff City’, zei Immers op de website van Cardiff.


facebook Ben jij goed in het voorspellen van wedstrijden? Meldt je dan nu aan bij MyBet en ontvang een welkomstbonus van 100 euro!! KLIK HIER!

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.