Voetbal4u.com

Eredivisie Mounir El Hamdaoui vertrekt per direct bij AZMounir El Hamdaoui (31) vertrekt alweer bij AZ. Hij speelde pas drie maanden voor de ploeg uit Alkmaar. Hij gaat spelen in Qatar voor Umm Salal SC. Hij zal vandaag door die club medisch gekeurd worden.

Op 21 oktober sprak de aanvaller nog vol loef over zijn club AZ. “Ik heb nog geen zin in de zandbak”, vertelde hij, die aanbiedingen uit het Midden-Oosten afwees, toen tegen De Telegraaf. “Ik ben nog ambitieus en wil op een goed niveau blijven voetballen.”

In Alkmaar had hij nog een contract dat liep tot het einde van dit seizoen.


facebook Ben jij goed in het voorspellen van wedstrijden? Meldt je dan nu aan bij MyBet en ontvang een welkomstbonus van 100 euro!! KLIK HIER!

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.