Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Juventus ziet in Bazoer opvolger van Pogba’Mocht Paul Pogba Juventus gaan verlaten dan ziet Juventus in Riechedly Bazoer zijn potentiele opvolger. Dit weet het Italiaanse medium Tuttosport te melden.

De 22-jarige Pogba is bezig aan zijn vierde seizoen bij Juventus, dat de middenvelder transfervrij overnam van Manchester United. Pogba wordt al geruime tijd met kapitaalkrachtigere clubs dan Juve in verband gebracht en in Turijn weet men dan ook dat de kans aanwezig is dat de Fransman in de zomer voor veel geld vertrekt. Bazoer zou een kandidaat zijn om Pogba in dat geval op te volgen.


facebook Ben jij goed in het voorspellen van wedstrijden? Meldt je dan nu aan bij MyBet en ontvang een welkomstbonus van 100 euro!! KLIK HIER!

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.