Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax en Middlesbrough waren zaterdag akkoord over Nicolai Boilesen’

Ajax en Middlesbrough waren afgelopen zaterdag akkoord over een transfer van Nicolai Boilesen. Toch ging deze overstap op het laatste moment niet door.

De runner-up van het Championship was volgens Voetbal International helemaal rond met Ajax en Boilesen, maar op het laatste moment ging de transfer niet door. De reden: tussenkomst van Kenny Boilesen, vader en zaakwaarnemer van de verbannen linksback van Ajax.

Het kamp van Boilesen zou met nieuwe eisen zijn gekomen en dat gooide roet in het transfereten, wat uiteindelijk leidde tot het afketsen van de deal tussen Ajax en Middlesbrough. De ergernis in Amsterdam is volgens het weekblad groot.

Formule1 Krijg 2X10 EURO om GRATIS mee te VOETBALWEDDEN bij MR GREEN!

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.