Voetbal4u.com

Engeland ‘Man United wil miljoenen betalen voor Feyenoord-flop’Omar Elabdallaoui stond deze transferperiode in de nadrukkelijke belangstelling van Manchester United. De voormalige Feyenoorder staat onder contract bij het Griekse Olympiakos.

De verrassende interesse van Manchester United kwam maandag uit de lucht vallen, helemaal omdat Elabdellaoui niet bepaald te boek staat als een wereldtopper. Een transfer zat echter wél in het vat, omdat Van Gaal en technisch directeur Ed Woodward de laatste weken de ene na de andere kandidaat zagen afvallen.

Naar verluidt wilden de Mancunians hem tot het einde van het seizoen huren met een optie tot koop.


facebook Ben jij goed in het voorspellen van wedstrijden? Meldt je dan nu aan bij MyBet en ontvang een welkomstbonus van 100 euro!! KLIK HIER!

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.