Voetbal4u.com

Eredivisie VIDEO: Samenvatting FC Den Bosch – VVSB (2-3) KNVB Beker


FC Den Bosch 2-3 VVSB All Goals 03.02.2016 door Musica-and-funny-video

De amateurs van VVSB hebben gisteren voor een daverende verrassing gezorgd door zich te plaatsen voor de halve finales in de strijd om de KNVB Beker. In Den Bosch wonnen ze met 2-3 van de plaatselijke FC.

De amateurs kwamen al snel achter met 2-0 en dit was ook de ruststand. Pas in de laatste acht minuten werd deze stand omgebogen. Maikey Parami maakte drie minuten voor tijd de winnende treffer voor VVSB in De Vliert, het stadion van Den Bosch.

VVSB is nu samen met IJsselmeervogels (1975) de club die de halve eindstrijd heeft weten te bereiken in het bekertoernooi. Vandaag staat de loting op het programma. AZ en Feyenoord hebben zich al geplaatst. PSV speelt vanavond nog tegen FC Utrecht.

Formule1 Krijg 2X10 EURO om GRATIS mee te VOETBALWEDDEN bij MR GREEN!

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.