Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Nigel de Jong kon ook naar Duitse club’Nigel de Jong tekende eerder deze week een contract bij LA Galaxy. Hij kon het ook dichter bij huis zoeken. Het Duitse Hannover’96 was namelijk ook in de markt voor hem.

De Bundesliga-club wilde toehappen bij De Jong, die zijn contract bij Milan liet ontbinden. In het voorbije halfjaar speelde de controleur niet veel voor de Italiaanse grootmacht en hield hij de bank warm met een flink salaris op zak. Hannover zag wel brood in De Jong en besloot een poging te wagen. Dat vertelde assistent-manager Wolfgang Rolff. “We wilden De Jong, maar hij koos voor een Amerikaans avontuur.”


facebook Ben jij goed in het voorspellen van wedstrijden? Meldt je dan nu aan bij MyBet en ontvang een welkomstbonus van 100 euro!! KLIK HIER!

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.