Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Sevilla zet Ajax-middenvelder op haar lijstje’Riechedly Bazoer heeft de clubs voor het uitkiezen. Waar eerder FC Barcelona en Juventus al genoemd werden is daar nu ook de Spaanse subtopper Sevilla bijgekomen. Dit weet Estadio Deportivo vandaag te melden.

In Andalusië moet de eenmalig international de opvolger worden van Ever Banega, die een aflopend contract heeft en daardoor lijkt te vertrekken. Sevilla, de huidige nummer vijf van de Primera Division, lijkt vooral concurrentie te kunnen verwachten van Napoli, terwijl Barcelona de jonge Ajacied ook al bekeek.


facebook Ben jij goed in het voorspellen van wedstrijden? Meldt je dan nu aan bij MyBet en ontvang een welkomstbonus van 100 euro!! KLIK HIER!

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.