Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Nicolai Boilesen in de belangstelling van Dinamo Zagreb’Nicolai Boileseb mag zich in de belangstelling heugen van Dinamo Zagreb. De transfermarkt is daar nog open. Bij Ajax komt Boilesen er niet meer aan te pas.

Naast Boilesen staat ook José Angel van FC Porto op het lijstje. Of de Deen van Ajax zelf wel belangstelling heeft, is de vraag. Hij gaf op de laatste dag van de transfermarkt aan bewust de laatste maanden van zijn contract uit te zitten in afwachting van de juiste club. In de winter waren er diverse clubs concreet, maar deze pasten volgens de Deen niet in zijn sportieve plaatje dat hij voor ogen heeft.


facebook Ben jij goed in het voorspellen van wedstrijden? Meldt je dan nu aan bij MyBet en ontvang een welkomstbonus van 100 euro!! KLIK HIER!

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.