Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Mark Uth had bij Ajax totaal niet misstaan’

Mark Uth verruilde Heerenveen deze zomer voor het Duitse Hoffenheim. Volgens zijn oud-ploeggenoot Henk Veerman had een overstap naar Ajax ook niet voor hem misstaan.

”Hij is zo enorm goed”, vertelt de aanvalsleider van de Friezen op het digitale thuis van zijn werkgever. ”Des te jammer dat hij bij Hoffenheim nauwelijks speeltijd krijgt. Ik denk dat een voetballende spits als Mark bij Ajax beslist niet zou misstaan. Daar hebben we het ook regelmatig over. Want niet alleen hebben we elke week telefonisch contact, we bekijken ook elkaars wedstrijden. Hij volgt Heerenveen dus nog op de voet.”

Formule1 Krijg 2X10 EURO om GRATIS mee te VOETBALWEDDEN bij MR GREEN!

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.