Voetbal4u.com

Eredivisie Dick Advocaat per direct aan de slag bij FeyenoordDick Advocaat gaat per direct aan de slag bij Feyenoord. De 68-jarige gaat tot het eind van het seizoen Giovanni van Bronckhorst assisteren. Dit naar aanleiding van de laatste zeven verloren competitiewedstrijden.

“Toen ik afgelopen maandagochtend door Martin van Geel werd benaderd met de vraag of ik deze rol wilde gaan vervullen, stond ik daar direct positief tegenover. Dat gevoel is na een aantal gesprekken alleen maar gegroeid”, vertelt Advocaat, die geen vergoeding wil voor zijn werkzaamheden in Rotterdam-Zuid. “Ik doe dit vooral omdat ik een band heb met Giovanni.”


facebook Ben jij goed in het voorspellen van wedstrijden? Meldt je dan nu aan bij MyBet en ontvang een welkomstbonus van 100 euro!! KLIK HIER!

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.