Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax zet komst van Pione Sisto nog steeds niet uit het hoofd’

Pione Sisto was gisteren mede verantwoordelijk voor het verlies van Manchester United in de Europa League. Zijn club FC Midtjylland won gisteren met 2-1. Hij maakte de gelijkmaker in dat duel, en passeerde verdedigers aan de lopende band. Deze zomer wilde Ajax de vleugelspeler al overnemen maar vond toen zijn prijs aan de dure kant. Nu lijkt de interesse weer te zijn aangewakkerd. Dit weet de Telegraaf te melden.

Ajax was vorig jaar zomer niet de enige club die de 21-jarige Sisto in de gaten is blijven houden. Na zijn deelname aan het EK Onder-21, waarop hij in de groepswedstrijd tegen Tsjechië scoorde, toonden meer clubs belangstelling. Celta de Vigo bracht tevergeefs een bod van 4,4 miljoen euro uit en FC Midtjylland wees ook een bod vanuit de Serie A ter grootte van 5,1 miljoen euro van de hand. Het clubrecord staat op naam van Winston Reid, die voor 4,4 miljoen euro wegging naar West Ham United.

Formule1 Krijg 2X10 EURO om GRATIS mee te VOETBALWEDDEN bij MR GREEN!

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.