Voetbal4u.com

Eredivisie Frank de Boer klaar voor stap naar het buitenland

Frank de Boer is klaar voor een overstap naar het buitenland. Als de juiste club komt dan zal hij deze zomer vertrekken bij Ajax. In het verleden werd hij al gelinkt aan Tottenham Hotspur.

“Als er een club komt waar ik een goed gevoel bij heb, zal ik luisteren. Ik sta voor alles open. Als het echt de juiste club is, zal ik de stap maken”, zo is de eindverantwoordelijke eerlijk tegenover Ajax Life. In eerste instantie werd De Boer beschouwd als de Sir Alex Ferguson van Ajax. “Nou, niet vijf jaar. Ik denk dat je dan meer in een tweejarenplan moet denken. Dan dien ik gewoon mijn contract uit.”

Formule1 Krijg 2X10 EURO om GRATIS mee te VOETBALWEDDEN bij MR GREEN!

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.