Voetbal4u.com

Eredivisie Frank de Boer klaar voor stap naar het buitenlandFrank de Boer is klaar voor een overstap naar het buitenland. Als de juiste club komt dan zal hij deze zomer vertrekken bij Ajax. In het verleden werd hij al gelinkt aan Tottenham Hotspur.

“Als er een club komt waar ik een goed gevoel bij heb, zal ik luisteren. Ik sta voor alles open. Als het echt de juiste club is, zal ik de stap maken”, zo is de eindverantwoordelijke eerlijk tegenover Ajax Life. In eerste instantie werd De Boer beschouwd als de Sir Alex Ferguson van Ajax. “Nou, niet vijf jaar. Ik denk dat je dan meer in een tweejarenplan moet denken. Dan dien ik gewoon mijn contract uit.”


facebook Ben jij goed in het voorspellen van wedstrijden? Meldt je dan nu aan bij MyBet en ontvang een welkomstbonus van 100 euro!! KLIK HIER!

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.