Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax onderhandelt met Engelse topclub over Riechedly Bazoer’Chelsea wil zich deze zomer gaan versterken met Riechedly Bazoer. Dit weet het medium The Daily Mirror te melden. De middenvelder van Ajax maakt momenteel furore op de Nederlandse velden.

Chelsea is beducht voor de concurrentie van FC Barcelona en Manchester City en hoopt daarom snel toe te slaan. Bazoer moet bij de club van interim-manager Guus Hiddink het startsein vormen van een grondige renovatie van de selectie. De onderhandelingen met Ajax, dat naar verluidt zo’n dertig miljoen euro verlangt, zijn reeds gaande, stelt bovengenoemd medium.


facebook Ben jij goed in het voorspellen van wedstrijden? Meldt je dan nu aan bij MyBet en ontvang een welkomstbonus van 100 euro!! KLIK HIER!

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.