Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Acht Europese topclubs in de markt voor Riechedly Bazoer’Het wordt nog een hele klus voor Ajax om Riechedly Bazoer te behouden voor het volgende seizoen. Maar liefst acht Europese grootmachten zitten achter zijn handtekening aan. Dit weet Voetbal International vandaag te melden.

Van Barcelona, Chelsea, Manchester City en Napoli was al bekend dat ze gecharmeerd zijn van Bazoer. Daar komen volgens het weekblad nu ook Bayern München, Borussia Dortmund, AC Milan en Juventus bij. Het aantal aanbidders is daarmee indrukwekkend.

De enige club die tot op heden concreet is geworden, is Napoli. De Italianen waagden in januari een poging, maar kregen nul op het rekest bij Bazoer. Volgens VI zijn Barcelona, Chelsea en City de drie ploegen die hem al het langst volgen. Vorige week bracht Irchandly Bazoer, broer en zaakwaarnemer, al een bezoek aan het complex van Chelsea.


facebook Ben jij goed in het voorspellen van wedstrijden? Meldt je dan nu aan bij MyBet en ontvang een welkomstbonus van 100 euro!! KLIK HIER!

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.