Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax moet dit bedrag betalen aan AZ om Van den Brom over te nemen’

Ajax ziet in John van den Brom een potentiele vervanger van Frank de Boer. Mocht hij vertrekken volgend seizoen dan zou hij de functie kunnen overnemen. Ook is het bedrag bekend dat Ajax zou moeten overmaken aan AZ om hem los te weken.

Het medium De Telegraaf stelt namelijk dat een bedrag van 450.000 euro genoeg zou zijn om Van den Brom te ontvreemden uit het AFAS Stadion. Dat is het jaarsalaris van de hoofdtrainer die het momenteel zo goed bij AZ. Van den Brom heeft nog een optie in zijn contract staan voor nog een jaar in Alkmaar, maar we hebben het hier over een vaste afkoopsom: komt Ajax over de brug met het geld, dan heeft AZ geen poot om op te staan.

Formule1 Krijg 2X10 EURO om GRATIS mee te VOETBALWEDDEN bij MR GREEN!

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.