Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Wenger wil dat scouts geen wedstrijd meer missen van gewilde Ajacied’Arsene Wenger is zeer gecharmeerd van Ajax-middenvelder Riecheldy Bazoer. De oefenmeester van The Gunners wil dat zijn scouts geen wedstrijd meer missen om hem te volgen. Dit weet de Engelse tabloid The Daily Mirror te melden.

De negentienjarige Ajax-middenvelder wordt ook nauwlettend in de gaten gehouden door Juventus, Napoli en Borussia Dortmund. Verder zouden ook Bayern München, FC Barcelona, Chelsea, Manchester City en AC Milan hem willen hebben. Ajax heeft Bazoer nog tot medio 2020 vastliggen.


facebook Ben jij goed in het voorspellen van wedstrijden? Meldt je dan nu aan bij MyBet en ontvang een welkomstbonus van 100 euro!! KLIK HIER!

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.