Voetbal4u.com

Eredivisie Lucas Andersen: “Hij is de beste speler bij Ajax”

Lucas Andersen speelt dit seizoen zijn wedstrijden voor Willem II. Hij wordt door Ajax voor een seizoen verhuurd aan de Tilburgers. Hij kijkt met grote belangstelling naar de verrichtigingen van Riechedly Bazoer. Hij is onder de indruk van zijn ontwikkeling.

“Bazoer doet het tot nu toe hartstikke goed, hij speelt heel volwassen”, zegt Andersen tegen De Telegraaf. Bazoer komt ter sprake, omdat Willem II volgende week tegen Ajax speelt. Waarschijnlijk wordt Andersen gedekt door Bazoer. “Hij is een van de beste spelers van Ajax op dit moment. Dat zie je ook terug in de belangstelling die er voor hem is. Dat zijn niet de kleinste clubs van Europa”, doelt hij op de interesse van onder andere FC Barcelona.

Formule1 Krijg 2X10 EURO om GRATIS mee te VOETBALWEDDEN bij MR GREEN!

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.