Voetbal4u.com

Eredivisie ‘PSV weigert optie tot koop van negen miljoen te lichten’

PSV huurt dit seizoen Maxime Lestienne van Al-Arabi. In het huurcontract staat een optie tot koop genoteerd. De Eindhovenaren moeten negen miljoen euro neerleggen om hem definitief over te nemen. Dit weet het Eindhovens Dagblad te melden.

Volgens de regionale krant weigert PSV om de huidige optie tot koop te lichten. De Eindhovense club wil hooguit de helft voor Lestienne betalen. Al-Arabi nam de aanvaller in 2014 echter voor tien miljoen euro over van Genoa en bovendien loopt zijn contractuele overeenkomst in Qatar pas over drie jaar af. Een nieuw huurcontract is eveneens een mogelijkheid.

Formule1 Krijg 2X10 EURO om GRATIS mee te VOETBALWEDDEN bij MR GREEN!

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.