Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax heeft nog geld tegoed van Turken’

Ajax heeft nog 350 duizend euro van het Turkse Antalyaspor. Beide clubs kwamen in 2014 een huursom overeen van 450.000 euro voor Eyong Enoh. Tot op heden is er nog maar een ton overgemaakt. Dit weet HT Spor te melden.

Ajax verhuurde Enoh in eerste instantie een halfjaar aan Antalyaspor, dat de middenvelder daarna voor het vastgestelde bedrag definitief zou overnemen. Zo ver kwam het echter niet. De Turkse club betaalde Enoh tijdens de verhuurperiode slechts vijftigduizend van de beloofde driehonderdduizend euro aan salaris. Daardoor vervielen de contractuele afspraken en was de 29-jarige Kameroener transfervrij.


Formule1 Volg je CLUPPIE nu ook in de E-DIVISIE! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRTJE VAN JE TROTS!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.