Voetbal4u.com

Eredivisie Riechedly Bazoer op scherp: “Maar als het moet, pak ik geel”

Riechedly Bazoer was gisteren ook weer belangrijk voor Ajax. Met een prachtig afstandschot maakte hij de 0-2 tegen Willem II. Op 20 maart staat de kraker om het kampioenschap tegen PSV op het programma.

Voor die wedstrijd staat Bazoer op scherp, dus hij moet uitkijken tegen NEC. Bij geel is hij geschorst voor de topper. Had hij niet beter geel kunnen pakken tegen Willem II? “Absoluut niet. Ik speel gewoon zoals ik iedere wedstrijd speel. Als ik geel moet pakken, dan pak ik ‘m. Maar ik zal een beetje op mijn hoede moet zijn. Ik geef iedere wedstrijd honderd procent.”

Formule1 Krijg 2X10 EURO om GRATIS mee te VOETBALWEDDEN bij MR GREEN!

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.