Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax stuurt scouts naar Denemarken’Ajax heeft scouts naar Denemarken gestuurd om de verrichtigingen van Pione Sisto te bekijken. Afgelopen zomer wilden de Amsterdammers hebben al overnemen van FC Midtjylland maar tot een overgang kwam het niet.

Volgens sportkrant Ekstra Bladet waren maandagavond scouts van Ajax in Denemarken om Sisto aan het werk te zien. Ook Emre Mor van tegenstander FC Nordsjaelland zou zijn bekeken. De achttienjarige aanvaller werd eind vorig jaar al in verband gebracht met Ajax. Mor is een vaste klant bij de nationale jeugdelftallen van Denemarken. Hij kwam dit seizoen vier keer in actie en maakte tot op heden één doelpunt.


facebook Ben jij goed in het voorspellen van wedstrijden? Meldt je dan nu aan bij MyBet en ontvang een welkomstbonus van 100 euro!! KLIK HIER!

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.