Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Guardiola wil Jetro Willems naar Manchester City halen’Pep Guardiola wil Jetro Willems volgend seizoen zien bij Manchester City. Gisteren zou hij in Amsterda met de technisch directeur van City, Txiki Begiristain hebben gesproken.

Guardiola zou de toezegging hebben gekregen om een elftal te formeren naar zijn hand. Volgens De Telegraaf is Jetro Willems in beeld bij de Engelse topclub voor versterking van de linksbackpositie. De PSV back hoopt zoals bekend komende zomer de stap te maken naar een Europese topclub. Ook voormalig PSV’er Riechedly Bazoer zou op het verlanglijstje van Guardiola staan.


facebook Ben jij goed in het voorspellen van wedstrijden? Meldt je dan nu aan bij MyBet en ontvang een welkomstbonus van 100 euro!! KLIK HIER!

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.