Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Arek Milik was in gesprek met Legia Warschau’

Arek Milik werd in de Poolse media gelinkt aan een terugkeer naar die competitie. De berichten lijken een kern van waarheid te bevatten. De zaakwaarnemer van de Ajax-spits, David Pantak, is namelijk in de winterstop benaderd door een Poolse club.

de voorzitter van Legia Warschau, bevestigt tegenover WPTV datt er contact is geweest met Pantak om over de 22-jarige spits te praten. “Er zijn gesprekken gevoerd”, laat Lésnodorski weten. De beleidsbepaler van Legia ziet echter dat de situatie van Milik bij Ajax alweer veranderd is.”Het is voor hem een stuk rooskleuriger geworden en daar zijn we blij mee.”


Formule1 Volg je CLUPPIE nu ook in de E-DIVISIE! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRTJE VAN JE TROTS!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.