Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Drie Ajacieden in de belangstelling van topclubs’

Deze zomer zal het weer druk wordend voor Ajax op de transfermarkt. Drie van hun spelers staan namelijk in de zware belangstelling van topclubs. Het gaat om Jasper Cillessen, Davy Klaassen en Riechedly Bazoer.

Bazoer kreeg een mooie aanbieding van Napoli voor 25 miljoen euro, maar zijn broer Irchandly raadde hem aan te blijven. In de zomer kan Riechedly dus rustig overstappen naar de Serie A. Diezelfde Serie A houdt nauwlettend Davy Klaassen in de gaten: Juventus heeft hem als back-up bij de verkoop van wellicht Sturaro.

Als laatste de doelman van Ajax, Jasper Cillessen. Hij kon eerder al naar Tottenham Hotspur en Manchester United. Misschien dat hij nu wel nodig is in de Premier League, dan kan hij alsnog gaan.

Formule1 Krijg 2X10 EURO om GRATIS mee te VOETBALWEDDEN bij MR GREEN!

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.