Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Van der Vaart stond voor terugkeer naar Ajax, Overmars blokkeerde de deal’Rafael van der Vaart was in de winterstop bijna verkast naar Ajax. Frank de Boer had namelijk ingestemd met een tijdelijke terugkeer van de middenvelder. Bij Real Betis is hij op een zijspoor beland. Dat weet journalist Mark van den Heuvel te melden.

‘In de winterstop was er even sprake van dat Van der Vaart voor een half jaar verhuurd zou worden aan Ajax’, schrijft Van den Heuvel in HP/De Tijd. ‘Volgens Sjaak Swart, werkzaam voor de zaakwaarnemer van Frank de Boer, was De Boer persoonlijk akkoord met zijn komst naar Amsterdam. Maar toen de overgang geconcretiseerd moest worden, blies Marc Overmars de tijdelijke transfer weer net zo makkelijk af.’


facebook Ben jij goed in het voorspellen van wedstrijden? Meldt je dan nu aan bij MyBet en ontvang een welkomstbonus van 100 euro!! KLIK HIER!

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.