Voetbal4u.com

Eredivisie Riechedly Bazoer: ‘Blijf het liefst nog vier jaar bij Ajax spelen’Wekelijks maakt hij grote indruk op de Nederlandse velden. De clubs staan in de rij voor Ajax-middenvelder Riechedly Bazoer. Toch denkt hij nog niet aan een overstap naar een grote club uit het buitenland. Voorlopig zit hij goed in Amsterdam.

“Ik voetbal wekelijks, ik heb het er enorm naar mijn zin, dus waarom die verhalen? Het liefst blijf ik hier tot 2020”, laat de Oranje-international weten. Bazoer denkt dat het beter is als hij de stap maakt met meer ervaring op zak: “als je iets van twintig interlands hebt gespeeld en de beste bent van de Eredivisie.”


facebook Ben jij goed in het voorspellen van wedstrijden? Meldt je dan nu aan bij MyBet en ontvang een welkomstbonus van 100 euro!! KLIK HIER!

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.