Voetbal4u.com

Eredivisie Riechedly Bazoer: ‘Blijf het liefst nog vier jaar bij Ajax spelen’Wekelijks maakt hij grote indruk op de Nederlandse velden. De clubs staan in de rij voor Ajax-middenvelder Riechedly Bazoer. Toch denkt hij nog niet aan een overstap naar een grote club uit het buitenland. Voorlopig zit hij goed in Amsterdam.

“Ik voetbal wekelijks, ik heb het er enorm naar mijn zin, dus waarom die verhalen? Het liefst blijf ik hier tot 2020”, laat de Oranje-international weten. Bazoer denkt dat het beter is als hij de stap maakt met meer ervaring op zak: “als je iets van twintig interlands hebt gespeeld en de beste bent van de Eredivisie.”


Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.