Voetbal4u.com

Eredivisie Ajax-verdediger zat om de tafel met Feyenoord: “Er lag een contract klaar”Mitchell Dijks vertrok deze zomer van Willem II naar Ajax. De verdediger was ook in gesprek met Feyenoord. Er lag zelfs een contract voor hem klaar. Dit zegt hij in een gesprek met Voetbal International.

“Ik heb een gesprek met Martin van Geel gehad, later belde Giovanni van Bronckhorst, er lag een contract klaar”, steekt Dijks van wal. “Kort daarop meldde Ajax zich. Tja, ook al had ik geen lekker gevoel over mijn vertrek een jaar eerder, ik blijf een Amsterdamse jongen en Ajax is mijn club. Waar je altijd om de prijzen speelt. Hier hoor ik thuis.”


facebook Ben jij goed in het voorspellen van wedstrijden? Meldt je dan nu aan bij MyBet en ontvang een welkomstbonus van 100 euro!! KLIK HIER!

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.