Voetbal4u.com

Nieuws KLIK HIER! Als je vindt dat de ARENA moet worden vernoemd naar JOHAN CRUIJFF!

LIKE! Als je ook vindt dat de ArenA moet worden vernoemd naar Johan Cruijff! #cruijff #cruijffarena #johancruijff #nummer14 #ajax

Een foto die is geplaatst door JohancruijffArenA (@cruijffarena) op

Op 24 maart overleed Nederlands grootste voetballer ooit. De legendarische nummer 14 is niet meer. Johan Cruijff mocht maar 68 jaar oud worden. In 1964 maakte hij zijn debuut voor Ajax. Hij werd met de Amsterdammers maar liefst 8 keer landskampioen, won 4 keer de KNVB Beker, drie Europa Cups 1, twee Europese supercups en één wereldbeker. Vind jij ook dat de Amsterdam ArenA moeten worden vernoemd van Johan Cruijff? Volg JohanCruijfArenA dan nu op Instagram! En spreek je steun uit! Dit eerbetoon verdiend onze legendarische nummer 14.

Formule1 Krijg 2X10 EURO om GRATIS mee te VOETBALWEDDEN bij MR GREEN!

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.