Voetbal4u.com

Eredivisie Johan Cruijff Stadion of Johan Cruijff ArenA?

Volg ons en #LIKE! Als je ook vindt dat de ARENA moet worden omgedoopt tot het JOHAN CRUIJFF STADION! #Cruijff

Geplaatst door Johan Cruijff ArenA op zondag 27 maart 2016

Op 24 maart overleed Nederlands grootste voetballer ooit. De legendarische nummer 14 is niet meer. Johan Cruijff mocht maar 68 jaar oud worden. In 1964 maakte hij zijn debuut voor Ajax. Hij werd met de Amsterdammers maar liefst 8 keer landskampioen, won 4 keer de KNVB Beker, drie Europa Cups 1, twee Europese supercups en één wereldbeker. Vind jij ook dat de Amsterdam ArenA moeten worden vernoemd van Johan Cruijff? Volg de JohanCruijfArenA dan nu op FACEBOOK! En spreek je steun uit! Dit eerbetoon verdiend onze legendarische nummer 14.


Formule1 Volg je CLUPPIE nu ook in de E-DIVISIE! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRTJE VAN JE TROTS!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.