Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Van Persie naar Feyenoord, en levert vier miljoen per jaar in’

Robin van Persie verruilt Fenerbahce komend seizoen voor Feyenoord. Volgens Turkse media zou de aanvaller al een aanbod van de Rotterdammers hebben geaccepteerd. Het zou gaan om een bedrag van maar liefst vier miljoen euro per jaar dat hij minder gaat verdienen.

In Turkije verdiend Van Persie maar liefst 5,5 miljoen euro per seizoen. Volgens de laatste berichten heeft technisch manager Martin van Geel de spits ongeveer anderhalf à twee miljoen euro per seizoen geboden, wat al een pittig jaarloon is voor Feyenoord. Op dat voorstel zou Van Persie ‘ja’ gezegd hebben.

Formule1 Krijg 2X10 EURO om GRATIS mee te VOETBALWEDDEN bij MR GREEN!

2 Comments

  1. robin

    03/21/2017 at 19:22

    dit klopt niet hij gaat 1,5 miljoen verdienen ze bedoelen met die 4 miljoen hoeveel verschil het is 🙂

  2. robin

    03/21/2017 at 19:23

    o sorry verkeerd gelezen !

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.