Voetbal4u.com

Eredivisie DONE DEAL: PSV huurt middenvelder opnieuw van Engelse grootmachtPSV huurt Marco van Ginkel opnieuw voor een seizoen van Chelsea. De Eindhovenaren huurde hem al tweemaal eerder van de Engelse grootmacht.

Marco van Ginkel is na Derrick Luckassen en Hirving Lozano de derde aanwinst deze zomer. De zesvoudig Oranje-international kwam afgelopen half jaar en het laatste half jaar van het seizoen 2015-2016 ook al in actie voor PSV. In de 28 wedstrijden die hij in die periodes speelde scoorde Van Ginkel 15 keer namens PSV in eredivisieverband en gaf hij ook nog eens 5 assists. Met zijn inbreng had Van Ginkel een flinke bijdrage aan de titel van 2016. Zijn tweede half jaar in het Philips Stadion bleef zonder prijs.


Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.