Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: ‘Louis van Gaal maakt schokkende comeback als coach’

Een opvallend nieuwtje vandaag. Louis van Gaal zou namelijk staan voor een terugkeer als trainer. Volgens diverse Japanse media zou hij aan de slag gaan bij Vissel Kobe.

De J1 League-club zou de voormalige bondscoach van het Nederlands elftal al op zeer korte termijn voor de groep willen zetten. Vooral financieel gezien schetst Kobe een mooi plaatje voor Van Gaal: de Japanse club beschikt over behoorlijk wat geld en haalde eerder bijvoorbeeld Lukas Podolski naar het Verre Oosten. De oud-hoofdtrainer van Ajax, AZ en FC Barcelona moet de Duitser nu laten renderen.

Toch lijkt deze wending erg onwaarschijnlijk. De succescoach is momenteel immers grotendeels woonachtig in Portugal, waar hij geniet van de zon met zijn vrouw Truus. Bovendien maakt de legendarische coach binnenkort zijn debuut bij Ziggo Sport als analyticus: hij gaat het Champions League-duel tussen Paris Saint-Germain en Bayern München van commentaar voorzien.

Formule1 Krijg 2X10 EURO om GRATIS mee te VOETBALWEDDEN bij MR GREEN!

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.