Voetbal4u.com

Hoofdnieuws ‘Curatoren zijn dicht bij oplossing voor AZ’

AZ zal zijn eigen aandelen gaan opkopen de komende periode. Dit weet de Telegraaf te melden.

De ploeg uit Alkmaar zal in de komende jaren zelfstandig doorgaan, zo is de verwachting. Met behulp van derden worden de aandelen en schulden overgenomen, waarna men jaarlijks in de subtop van de Eredivisie wil eindigen.

Eerder werd al bekend dat de begroting van AZ daalt naar 25 miljoen euro. Dit seizoen was dat, mede vanwege deelname aan de Champions League, nog veertig miljoen euro. De schuld bij DSB Beheer bedraagt veertien miljoen euro.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.