Voetbal4u.com

Engeland Voorzitter Liverpool is al 55 jaar fan van Chelsea

Martin Broughton heeft zondagmiddag een probleem. De topman van British Airways is onlangs aangesteld als tijdelijk voorzitter van Liverpool, dat na het vertrek van het Amerikaanse duo Gillett / Hicks zonder eigenaar zit.

Maar Broughton is een fervent aanhanger van Chelsea, de club die zondag op bezoek komt op Anfield Road. “Je kan van iemand die al 55 jaar trouwe fan is van een club niet verwachten dat hij de tegenstander gaat aanmoedigen. Clubliefde zit nu eenmaal in het hart. Alle oudere supporters van Liverpool begrijpen dat. Maar ik kan zondag niet naar de wedstrijd gaan kijken en voor Chelsea zijn, want dat zou niet eervol zijn ten opzichte van de fans van Liverpool”, vatte Broughton zijn gevoel samen.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.