Voetbal4u.com

Hoofdnieuws Dertien overwinningen op rij geen record voor Ajax

Ajax is bezig aan een ijzersterk seizoen. de Amsterdammers hebben al dertien wedstrijden geen punt meer verspeeld.

De hoofdstedelingen waren in het seizoen 1971/72 voor het laatst dertien duels op rij succesvol. Toen wonnen de Amsterdammers tussen 17 december 1972 en 6 mei 1973 zeventien opeenvolgende competitieduels. De huidige zegereeks van Ajax startte op 3 februari van dit kalenderjaar en loopt nog door.

De langste reeks dateert van de periodes oktober 1971 en maart 1972 én april en oktober 1995: negentien zeges op rij. In totaal realiseerden de Amsterdammers drie keer een serie van minimaal dertien overwinningen.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.