Voetbal4u.com

Hoofdnieuws ‘Spelers ADO scholden Ajacieden uit voor kankerjoden’

Jan Vertonghen is niet de enige voetballer die zich negatief heeft uitgelaten over een andere club. Spelers van ADO Den Haag hebben na de wedstrijd voetballers van Ajax – op 4 april – uitgescholden voor kankerjoden, schrijft Hugo Borst in zijn column in het AD.

Een letterlijke passage van de column van Borst is als volgt:

Een speler van ADO Den Haag bevestigde mij onlangs volkomen verbijsterd te zijn over enkele van zijn ploeggenoten. Na afloop van ADO Den Haag-Ajax (0-1) schopte een speler van de thuisclub hard tegen de tas van Demy de Zeeuw aan. Geen fan dus maar een speler! Minstens twee spelers van ADO Den Haag riepen ‘kankerjoden’ tegen de passerende Ajax-spelers.

Om welke spelers het gaat, laat Borst in het midden. ADO verloor de wedstrijd door een treffer in blessuretijd van Toby Alderweireld, die gelegenheidsdoelman Ricky van den Bergh passeerde. Keeper Barry Ditewig had rood gekregen wegens een slaande beweging naar De Zeeuw.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.