Voetbal4u.com

Hoofdnieuws Ajax gaat samenwerken met FC Omniworld

Ajax gaat een samenwerking aan met FC Omniworld. Beide partijen kwamen een samenwerking overeen voor vijf jaar.

De samenwerking met FC Omniworld, dat per 1 juli de naam in Almere City FC verandert, richt zich vooral op voetbaltechnisch gebied. Het gaat daarbij over de scouting, de doorstroming van talenten en het verhuren van spelers. De jeugdopleiding van de club uit Almere wordt onderdeel van de Ajax-opleiding.

“We denken dat FC Omniworld een zeer geschikte club is om mee samen te werken. Almere is dichtbij, het is de snelst groeiende stad van het land en het eerste elftal speelt in de Jupiler League. Het was voor ons primair van belang dat we een club zouden vinden waarbij spelers zich verder kunnen ontwikkelen en waarmee we onze jeugdopleiding en ons scoutingnetwerk zouden kunnen uitbreiden”, lichtte algemeen directeur Rik van den Boog toe.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.