Voetbal4u.com

Definitief: Doek gevallen voor BV Veendam

BV Veendam houdt definitief op te bestaan. Spelers en staf van de Jupiler League-club hebben woensdagmorgen van bewindvoerder Wim Entzinger te horen gekregen dat de club wegens financiële problemen per direct ophoudt te bestaan. 

Het slechte nieuws van BV Veendam hing al enige tijd in de lucht. Eind vorige maand vroeg bewindvoerder Entzinger al het faillissement van de club aan. Via verschillende benefietduels en reddingspogingen probeerde men in Veendam de club nog te redden, maar het is allemaal niet genoeg geweest. Tijdens een persconferentie liet bewindvoerder Entzinger weten dat het faillissement afgewend had kunnen worden, ‘als enkelen hun verantwoordelijkheid hadden genomen’.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *