Voetbal4u.com

Nieuws Noord-Korea huurt Chinese acteurs als supporters

Doordat Noord-Koreanen hun land moeilijk kunnen verlaten, zou het land er maar bekaaid afkomen qua aantal supporters op het WK. De Noord-Koreanen hebben hier iets op gevonden. Chinese supporters worden ingehuurd om het Noord-Koreaanse voetbalelftal naar grote hoogten te stuwen.

Noord-Korea geeft elk pouleduel duizend tickets aan leden van het Chinese Star Football Team. De organisatie is een professionele cheerleader-groep, met acteurs, komedianten en zangers. China en Noord-Korea hebben een nauwe band. Bij de Koreaanse oorlog vochten miljoenen Chinese vrijwilligers met de Noord-Koreanen mee. “De passie van dat Vrijwilligersleger leeft nog altijd bij ons. Ook voor China is de deelname van Noord-Korea een speciale gebeurtenis”, klinkt het.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.