Voetbal4u.com

Hoofdnieuws Excelsior promoveert naar Eredivisie

Excelsior keert na twee seizoenen terug in de eredivisie. In een zidderende slotfase op het Kasteel dompelde de ploeg uit Rotterdam-Kralingen tegenstander Sparta in diepe rouw. Uit geslagen positie (0-1) maakte Excelsior het onmogelijke waar door ver in blessuretijd de 1-1 te maken via aanvaller Guyon Fernandez.

Fernandez leek nog de schlemiel van Exceslior te worden toen hij in de 86e minuut, bij een stand van 0-0, een strafschop miste. Het leed voor de aanvaller leek niet te overzien toen Sparta via Rydell Poepon de 1-0 voor Sparta maakte, genoeg voor lijfsbehoud na de 0-0 donderdag op Woudestein. Het Kasteel vierde al feest toen Fernandez alsnog toesloeg voor de ploeg van trainer Aex Pastoor.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.