Voetbal4u.com

Hoofdnieuws Excelsior promoveert naar Eredivisie

Excelsior keert na twee seizoenen terug in de eredivisie. In een zidderende slotfase op het Kasteel dompelde de ploeg uit Rotterdam-Kralingen tegenstander Sparta in diepe rouw. Uit geslagen positie (0-1) maakte Excelsior het onmogelijke waar door ver in blessuretijd de 1-1 te maken via aanvaller Guyon Fernandez.

Fernandez leek nog de schlemiel van Exceslior te worden toen hij in de 86e minuut, bij een stand van 0-0, een strafschop miste. Het leed voor de aanvaller leek niet te overzien toen Sparta via Rydell Poepon de 1-0 voor Sparta maakte, genoeg voor lijfsbehoud na de 0-0 donderdag op Woudestein. Het Kasteel vierde al feest toen Fernandez alsnog toesloeg voor de ploeg van trainer Aex Pastoor.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.