Voetbal4u.com

Hoofdnieuws Ajax grijpt naast toptalent Praet

Ajax heeft naast het Belgische toptalent Dennis Praet gegrepen. De speler vertrekt van Racing Genk naar Anderlecht.

De 16-jarige Praet tekent bij de Belgisch kampioen een jeugdcontract voor drie jaar. Anderlecht hoeft geen transfersom te betalen voor de centrale middenvelder, die ook in de belangstelling stond van Ajax, Arsenal en Lille. Paars-wit is gelukkig met de komst van Praet.

“Dennis Praet is een verrijking voor de club. Zijn komst bewijst dat de werking van de jeugdopleiding van RSCA gekend en gerespecteerd wordt”, zo zegt Jean Kinderman, technisch directeur en betrokken bij de jeugdopleiding, op de clubsite van Anderlecht.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.